Go Lucky!

H A P P Y    G O    L U C K Y ! !

Kort inden jeg tog afsted til EM, i basketball, fik jeg leveret min nye driver og mit nye 3-wood af Thomas – Jeg havde desværre ikke meget tid til at få svunget så meget med driveren inden jeg tog afsted. Så jeg måtte vente med tålmodighed på, at jeg kom tilbage fra Sofia, Bulgarien, for at jeg kunne komme på banen igen.

I onsdags var jeg så ude og slå nogle bolde på City Golf. Og efterfølgende gik jeg 9-huller. Og det var simpelthen det man kan kalde en drømme runde. En hurtig analyse ville vise, at hvis jeg fik arbejdet lidt med længden af mit drive, så ville det være en tæt på perfekt runde. Mit 7’er jern arbejde perfekt til min fordel, det samme gjorde min 9’er. Jeg havde fuld kontrol over mine indspil, og det ene chip jeg flækkede lå stadig i en OK position til at Putte.

Rikke - CityGolfx (58)

Jeg havde en super god runde. Mine putts havde en fin retning, men på tre af hullerne følte jeg mig snydt, bolden stoppede så fint på kanten af hullet 😦

Jeg scorede mig dog 25 point og ligger nu i handicap 33,5. SÅ VIGTIGT!!!!

Nu er jeg så uheldigt løbet ind i en ankelskade, så der er lidt længere udsigter for at jeg kommer ud og gå en bane igen. 😦

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s