KONKURRENCE

Så er det tid til en konkurrence på bloggen! 

Jeg skal se årets sidste major i weekenden – det bliver spændende at se om Hideki Matsuyama forsætter den gode steame, og ligger pres på toppen af verdensranglisten. Der skal spilles Major på Quail Hollow, her tror jeg Sergio Garcia har en fordel ved hans drive, og jeg tror på, at det er det, der med til at han hiver en sejr hjem. Har du et andet bud eller mener du jeg har ret, så har du mulighed for at vinde 20 min trænings hos John Davies.

Sådan gør du for at vinde

  1. Se videoen
  2. Kommentér, hvem du tror vinder.
  3. Følg mig på Instagram

Så er DU med i konkurrencen om at vinde 20min træning med John Davies

6 thoughts on “KONKURRENCE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s