Nyt handicap og en pokal!

Halvanden uges pause var det, der skulle til. Jeg var i sidste uge i Finland med U16H landsholdet, for at spille Nordiske Mesterskaber. Jeg var med som fysioterapeut og det var ikke en stille uge.. Drengene faldt som fluer, nogle mere alvorlige end andre. Men de kom igennem turneringen, som er en udviklingsturnering hen mod EM i august. Da jeg kom hjem fredag, blev jeg enig med mig selv om, at den bedste restitution på den uge ville være at gå 9-huller hos City Golf.

Lørdag morgen gik jeg ud med min allerbedste caddy og gik 9-huller, for lige at få hovedet lidt væk fra arbejde og basket. Det er de bedste 9-huller jeg har gået. Jeg følte at jeg havde kontrol over samtlige sving. Der var kontinuitet hele vejen igennem. Jeg spillede sikkert på greenen, lagde bolden fint op til hullet for et nemt putt.

Efter hul 7 lå jeg på 19 point, hvilket betød, at jeg allerede der var på vej ned i HCP. Det skulle dog ikke stoppe min gode steame. Jeg slutter runden af med 25 point og dermed et nyt HCP på 38! Det var svært at få hænderne ned resten af dagen! IMG_8596.JPG

Weekendens festligheder slutter ikke her! Min træner Johnny ‘The King’ Johnson aka. John Davies, vandt Dragør pokalen søndag! Han har for en lille uges tid siden fået opgraderet sit udstyr hos Made by Rosenberg og det har betalt af nu. PAS PÅ derude han er godt nok 40, men bestemt ikke fed og færdig endnu!

IMG_8602.JPG

One thought on “Nyt handicap og en pokal!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s