25 point og en birdie.

Et meget forsinket opslag om disse to fantastiske ting: 25point og en birdie.

Der har været lidt stille herinde, da der desværre har været rigtig mange ting udenom, så har vægtet lidt højere de sidste par uger. Der er dog ved at komme en dæmper på, så jeg igen har tid og ikke mindst overskud til at skrive mere her.

I pinsen var jeg ude og prøve mit helt nye og fuldstændig fantastiske sæt køller jeg har fået fittet af Thomas. Og jeg mener FULDSTÆNDIG fantastiske køller. De svinger som en drøm (eller er det mit sving, der er blevet bedre), hvem ved. Den første jeg runde, jeg går, laver jeg 25 point, hvilket betyder at jeg ryger 7handicap point ned og ligger nu på 45. WUUUUUUHUUUU!

FullSizeRender 3.jpg

Anden runde jeg snupper med køllerne laver jeg birdie på hul 1 på City Golf banen. Det betegner jeg som intet mindre end en succes!

Følelsen af de nye køller er så fed. De føles som den mest naturlige forlængelse af min krop. Det betyder også at den kraft jeg kan genere kan blive lavet på meget mindre energi. Jeg glæder mig til mit komplette sæt!!!

Sidste træning jeg var til var hos Kim Green fra DaviesGolf og vi fik arbejdet på chip og pitch med de forskellige wedges. Det er sjovt at lære, hvornår man taktisk skal bruge den ene frem for den anden. Jeg tænker at lave en video om netop dette, da det er ret spændende. Derudover fik vi arbejdet med puttning. Indtil videre har jeg puttet lidt på gefühl, der har ikke rigtig været nogen rød tråd i hvordan jeg har gjort. Så vi talte om hvordan man kan sigte, og hvor vigtigt det er at være afslappet i sine putts.

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s