20point!

I går efter arbejde skulle jeg ud og gå 9-huller. Jeg fik lidt tidligere fri, så jeg var meget for tidligt til den tid jeg havde booket. Jeg tænkte, at jeg ville gå op og se om der var nogen, der ikke var dukket op, så jeg kunne snuppe en tur på banen før.

Da jeg kom derop var der kø, der var noget forsinkelse, så hele programmet var forskudt med 10min cirka. Der stod en mand og øvede indspil, så jeg tog modet til mig og spurgte om jeg måtte gå sammen med ham. Det havde han absolut intet problem med, så vi ventede på hans kammerat kom og så gik vi ellers ud og spillede.

Jeg skyndte mig at fortælle dem, at jeg altså ikke var så god, så de kunne godt sige nej, men de synes blot at det var fedt, at jeg ville gå med, så ingen problemer. Jeg startede også rigtig skidt ud med en streg på første hul (ingen point).

scorekort .jpg

Scorekort fra 22/5-17 Guld tee

I golf handler det om at score point, jo flere point man kan hive hjem på en runde, jo længere ned går man i handicap. På 9-huller skal man have 18 point for at holde sit handicap, og alt over 18point gør at man går ned i handicap. Man får flere point jo færre slag du bruger på hvert hul. Dvs. fx på hul 5, hvor jeg bruger 5 slag. Der er banen et par 4 hul (så 4slag) så grundet mit høje handicap får jeg yderligere 3 slag. Jeg bruger så 5 ud af mine 7 mulige slag, hvilket giver mig 4 point! (osv. osv. osv.)

Så alt i alt endte jeg med at gå fra 54 – 52 i hcp, på en ellers så fredelig mandag. 🙂

IMG_8025.JPG

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s