Made by Rosenberg!

I går var jeg til anden fitting til mit nye sæt køller. Jeg kom 45min for tidligt og besluttede mig for at få en kop kaffe inde i klubhuset. I går var en af de dage, hvor kaffekoppen bare ikke kunne blive dyb nok. Jeg sad i mine egne tanker og sumpede med hovedet godt begravet i min telefon tænkte jeg en ekstra gang over, hvorfor jeg dog havde sagt ja til, at det skulle være i dag. Men der var ingen vej udenom, jeg måtte op på hesten.

På vej hen til Thomas, nåede jeg lige at møde en på vejen, hvor jeg endnu engang nåede at brokke mig over, hvor træt jeg var. Så jeg vil ikke kalde mig super oplagt til denne fitting. Jeg brugte lige lidt tid på at varme op og i går havde jeg valgt, at jeg åbenbart skulle toppe samtlige bolde.

IMG_8012

Jeg fik første kølle i hånden fra Thomas, den kunne jeg slet ikke styre. Den var alt for let for mig, jeg kunne ikke fornemme, hvor køllehovedet var. Reglen er, at man minimum skal have 3 sving, for at fornemme en kølle, men det bliver meget tit til mere. For jeg kan godt sige, det føles underligt. Så vil Thomas vide hvad er det der føles underlig. Så skal jeg jo kunne definere, hvad på køllen, der ikke føles rigtig.

Hele fitting foløber således, at jeg står og slår bold og så får jeg stukket forskellige jern i hånden, så mumler jeg et eller andet, enten godt eller skidt omkring følelsen af det. Så justerer Thomas og sådan forsætter vi i 2,5 timer.

Til sidst fandt vi den helt rigtige kombination og jeg var slet ikke i tvivl. Jeg stod med et 9’er jern og slog 120-30meter fuldstændig ‘effortless’. Det var på ingen måde anstrengende og følte, at jeg kunne stå der i 8 timer uden problemer. Som Thomas og jeg blev enige om, når vi kan finde en kombination, der får mit sving til at føles så naturligt på en relativ dårlig dag, så kan det jo kun blive godt 🙂

Vi fik også tid til at teste en hybrid kombination. Og man må sige, der kom noget længde på. Jeg har ikke umiddelbart været særlig gode venner med den hybrid jeg har i min bag nu. Så jeg var meget skeptisk, da Thomas gav mig den.

IMG_8009

 

Jeg forlod fitting fuldstændig færdig fysisk, men til gengæld var jeg på ingen måde lige så ugidelig som da jeg ankom. Jeg gik derfra i højt humør og klar på at komme igennem resten af dagen.

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s