Der er mere end bare golf.

Der er som tidligere nævnt masser af golftræning i mit projekt. Der går ikke en dag, hvor jeg ikke får øvet på den ene eller anden måde. Udover golftræning er der dog også et benhårdt styrkeprogram som Rasmus Thomhav fra FYSIQ Sport har lagt til mig.

I starten af projektet blev jeg testet fra top til tå i samtlige bevægelser og muskelsynergier, der bruges i golf. Rasmus fandt mine styrker og specielt mine svagheder. Og han har ud fra det lagt et program, som jeg laver minimum 3 gange om ugen.

Her kan I se et udkast af det jeg laver, når jeg træder ind i fitnesscenteret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s