Man kan også have dårlige dage….

I torsdags var jeg ude og gå min sædvanelige morgen runde. Jeg møder sent om torsdagen, så der kan jeg nå at gå 9-huller hos City Golf. Torsdag var ingen undtagelse. Jeg havde booket tid 9.50, og da jeg skulle til første tee var der to ældre herrer, der stod og lige havde slået fra tee’en. Jeg bruger lige noget tid på at lave min opvarmning, mens jeg venter på, at de afslutter hullet. Jeg kunne godt mærke, at det irriterede mig lidt, at de var startet 2min før min tid, men jeg havde en idé om, at de ville lade mig spille forbi på hul 2 eller 3.

Meeeeeen så heldig skulle jeg ikke være, jeg måtte stå ved samtlige tees og vente på at de spillede færdig og jeg blev mere og mere indebrændt…. -.- Det påvirkede så mit spil, jeg kunne slet ikke holde fokus på mine sving. Da jeg kom til hul 7 havde de kun lige slået ud fra tee’en. Så jeg tog min bag og gik videre til hul 8. Jeg kunne simpelthen ikke vente mere. I det jeg går forbi dem viser det sig, at de står og leder efter bolde i rough’en i stedet for at slå deres egen bold. Jeg troede det var kutyme, at man spillede igennem, hvis man gik alene. Især hvis man er på hyggetur, hvor man har tid til at lede efter bolde.

hazard .jpg

Det der irriterede mig mest var, hvor påvirket jeg blev af, at jeg skulle stå og vente. Jeg blev ved med at prøve at tænke positivt. Vejret var godt og mine drives slicede ikke, men det var som om, der ikke var nok zen i det. Alle mine indspil, som jeg faktisk er blevet ret god til, ‘flækkede’ jeg. Det var så skidt, at da jeg endelig havde spillet mig på greenen på hul 8 (i noget der minder om rekord mange slag) tog jeg min bold og min bag og gik.

Det var et meget negativt blog post, så nu vil jeg slutte af med at vise fremgangen i mit drive. Den eneste forskel der på sidste gang jeg brugte min driver er at Thomas Rosenberg fra Made by Rosenberg havde målt den op og gjort hoved lidt tungere. Det virkede som en drøm på banen. Her er en video. Jeg mister lidt balance til sidst, men det er primært fordi, der ikke er noget grip i mine sko.

2 thoughts on “Man kan også have dårlige dage….

 1. Hej Rikke
  Jeg så Thomas Rosenbergs link og tænkte at projektet er spændende, så jeg besluttede at følge med…

  Som golfspiller gennem mange år, er det interessant at følge dit projekt. Jeg er ikke i tvivl om at du nok skal komme langt ned i handicap, med den flid og det talent du tydeligvis har.
  I forhold til de langsomme spillere foran dig, er det desværre nok noget du må forsøge at forlige dig med. De findes alle steder, men det bliver da trods alt en smule bedre når du kommer ud på andre baner end “pay & play”, eftersom der er masser begyndere, på P&P banerne der ikke er bekendt med etikettereglerne.
  Jeg forsøger selv at lade være med at blive påvirket, ved at kigge på omgivelserne, nyde naturen etc.

  Anyways, held og lykke med projektet !

  /Thomas Schrøder

  Like

  • Hej Thomas, Super fedt at du vil følge min udvikling. Jeg vil gøre mit bedste.
   Tak for tips, jeg vil forsøge at få lidt mere styr på den mentale side af spillet.
   Igen tusind tak..
   – RM

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s