Fitting day!

I går var jeg i til min første fitting hos Thomas Rosenberg. Han har nemlig sammen med sin svenske producent, Wishon Golf, været så fantastisk at sponsorer et helt sæt custom made golfkøller til mig!

fitting

Det tager ca. 2-3timer at lave en optimal fitting, og det er kun en kølle ad gangen, så er der nogle sæt, der hænger sammen fx de tre wedges. Der er vist også nogle ligheder mellem de forskellige jern, men det kommer vi til. I går startede vi med wedges, og det var fedt at få en kølle i hånden som bare føltes god, den rette vægt og det rette grip. Det var en helt anden følelse, når man rammer bolden, og man hører den smukke klik-lyd som et rent golfsving giver. Jeg glæder mig meget til at få mine nye wedges og afprøve dem på banen.

Udover fitting fik John lige rettet lidt ind på mit sving. Jeg har en tendens til at bruge mine håndled for meget for at kompensere lidt for noget manglende rotation i min skulder. Så fokus skulle være på at rotere overkrop og arme uden håndledet kommer med. Her er en video af den øvelse JD og jeg lavede, hvor jeg skal have strakte arme i tilbagesving og i finish. Det føles så unaturligt og føles slet ikke som et sving. Det ligner mere et sving på videoen end det føles.

Det arbejdede vi så videre med og det endte faktisk med at blive et ret pænt sving, der er stadig mangler i mit gennemsving, jeg skal blive bedre til at være stærk i den descenderende fase af svinget. Det er sjovt at stå at træne noget som føles så forkert, og når man ser det på video giver det bare så meget bedre mening. I går var en af de træninger, hvor alt det JD sagde for en gangs skyld gav mening. Undskyld, John…. 🙂

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s