Endnu en dag hos City Golf!

Jeg forsøger at komme ud og svinge hver dag, enten på driving range, par 3-bane eller 9-huller. Jeg har i dag gået 9-huller for tredje dag i streg. I mandags gik jeg 9-huller med John. Det gik helt ad helvedes til. Jeg startede virkelig dårligt ud. med 27slag på de første 3-huller. Ja, det er rigtig skidt. Så brugte jeg de resterende huller til at redde noget af den værdighed der var tilbage. Jeg slår af princip kun ud fra sort tee, hvilket også kaldes (herrer tee) men det skal ikke hedde sig, at kvinder ikke kan slå ud derfra. 😉

FullSizeRender

Jeg har en tendens til at spille hullet færdig i mit hoved før jeg har fået bolden i hul. Der var en episode på hul 4 (par 3), hvor jeg får den placeret perfekt på greenen i to slag. Jeg er kun 1 slag for at gå hullet i par. Det var et nemt putt jeg har ikke været mere end 1 meter fra hullet og jeg når allerede at juble og fortælle John, at det her hul går jeg i par, før jeg fuldstændig failer mit putt. Den får alt for meget fart og jeg ender med at brug 3 putts……. JD kunne ikke lade være med grine over, at jeg allerede havde færdiggjort hullet. I mit hoved var der ikke så meget der kunne gå galt………….. og så alligevel.

Jeg er ved at lære et sæt nye køller at kende. Der er stor forskel på at svinge et 7-jern og så en driver (også alligevel ikke). I grundprincip er det jo det samme sving, der skal benyttes til begge, men det føles anderledes. Det er ikke mindre end 14dage siden jeg prøvede min driver for første gang. Der skal altså noget tilvænning til. Det er kraftfuld, hvis man rammer den korrekt. Jeg har svært ved at holde afslutningen af mit sving med driveren og det er bestemt ikke noget jeg har problemer med ellers. Herunder er en video, hvor man kan se at jeg “taber” den efter impact. Det er ikke fordi, jeg synes, det er svært. Og jeg tror, at når jeg bliver mere kontinuerlig i mine sving, så skal det nok blive godt. Jeg har besluttet, at jeg bruger hele sættet rundt på de 9-huller og derfor tager de ekstra sving det må koste at slice mit drive, eller misse mit chip. Jeg kan lige så godt vænne mig til det nu, end at køre den sikre stil og så blive overrasket senere hen.

Min største udfordring på golfbanen er mine putts. Jeg har svært ved at vurdere, hvor meget kraft, der kommer ud af hvert sving. Der er tit hvor jeg egentlig kommer op på greenen i et fornuftigt antal slag, men så bruger jeg 2-3 putts på at komme i hul… og det er frustrerende. Dog tror jeg der bunder i det ovenstående eksempel. Jeg vil forsøge at arbejde med den mentale del af at være i hvert slag 100%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s