Min store dag!

Dagen i dag er startet helt perfekt ud. Jeg har gået mine første 9-huller ude hos City Golf Copenhagen. Det var på mange måder langt fra en succes 🙂

Det var så fedt at være i gang og få gået nogle huller, og jeg glæder mig helt vildt meget til at komme afsted igen! Der var rigtig mange nye ting i dag og derfor en stor udfordring. Jeg skulle slå med en masse forskellige køller og vurderer, hvor langt hvert jern ville kunne gå. Jeg tror personligt, at hvis man er mere træfsikker i sine sving, så er det nemmere at vurdere længden af hvert jern, det er nok den konklusion jeg kan drage af dagens runde. Det er første gang jeg slår med dette sæt, et låne sæt fra Dragør Golf Klub. Jeg skal vist lige vænne mig til det.

IMG_7252 kopi

Mig og min 7’er har været rigtig gode venner de sidste par måneder, men det var som om i dag, at 7’eren svigtede mig lidt (eller jeg svigtede den, hvem tæller?). I hvert fald fik jeg først et rigtig fint slag ud af 7’eren på hul nummer 8… Det er vist et par huller for sent 😦

Til gengæld så havde jeg af en eller anden årsag fuldstændig styr på mine indspil i dag. Jeg trænede chip’n put i et par timer i går i Dragør Golf Klub, efter at JD havde vist mig teknikken, det betalte sig så af i dag! Så fedt!

Jeg håber på en tur mere på græsset i weekenden 🙂 Det kan vist kun gå bedre.

IMG_7255.JPG

Derudover var jeg lige forbi Backtee Golf Performance. Og jeg glæder mig til at kunne fortælle jer om samarbejdet 🙂

  • RM

One thought on “Min store dag!

  1. Du er så sej jo (y) Men hey… Hvem er s******** nu? Dig eller 7’eren? 😀 😀 😀 Det helt indlysende svar er selvfølgelig det sidste 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s