Par 3 banen!

IMG_7203

I lørdags var jeg ude og gå par 3 banen i Dragør Golf Klub for første gang. Jeg var så heldig at en af mine venner havde lyst til at gå med ud og for alvor starte golfsæsonen.

Vejret så ikke ud til at blive så godt, men det tog ikke modet fra os. Vi klædte os godt på og tog ud lørdag morgen. Det fortrød vi senere, da solen strålede frem fra en skyfri himmel.

Den første runde tog ikke meget mere end 30 min, jeg var imponeret over, at det ikke tog længere tid. Jeg fandt hurtigt ud af at indspillet er en finesse, som virkelig er vigtig at mestre. Jeg kunne hurtigt komme op på en 3-4 slag, bare for at få bolden til at ligge på greenen. Og derefter skulle jeg jo gerne bruge et put eller to på at få den i det der lille hul i græsplænen. Den første runde gik jeg vist en 10-12 stykker over par :O

Vi gik yderligere to runder, den første var jo bare en opvarmningsrunde 😉

Jeg er selv ret tilfreds med min præstation, da jeg gik flere af hullerne i par. Jeg sluttede min sidste og bedste runde 6 over par.

Jeg glæder mig allerede helt vildt meget til, at jeg skal ud igen og gå. Det er en god bane, der variere godt i længden på hullerne og derfor stiller krav til indspillet, som er næste fase af min træning. Jeg skal i skarp chip and put træning.

Jeg kan lige så godt blære mig lidt og afslutte med et af mine puts, hvor jeg gik i par.

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s