15min of fame

I dag var dagen, hvor min blog officielt fik sine 15min of fame.

Jeg er blevet kontaktet af Morten Buckhøj fra GOLFBLADET, der var interesseret i at lave en artikel omkring mit golfprojekt. Så jeg mødtes med Morten i Restaurant Royal efter min træning hos City Golf Copenhagen. Som alle andre, der spørger indtil projektet, var et af Mortens helt store spørgsmål: “Hvorfor golf?” og det har jeg simpelthen ikke noget fornuftigt svar på. Ikke andet end, at jeg kender John, og at jeg altid har drillet ham lidt med, at det da ikke kan være så svært at lære at spille golf.Billedresultat for restaurant royal golf

Det er en behagelig følelse man har, når man sidder i Restaurant Royal med rolig baggrundsmusik, folk der diskuterer dagens golf præstation (jeg fornemmer, at man oftest spiller om regningen, der tror jeg alligevel, der går noget tid før jeg er med på den 🙂 ) og kigger ud på Green’en, hvor der er folk, der står og træner.

jfa_4535På den note bliver jeg nød til at skrive lidt om træningsudstyr. Jeg har som sagt altid spillet basketball, og til basket kommer man langt med et par sko, en bold og evt. en kurv. Når jeg ser folk, der spiller/træner golf, bliver jeg mindet om, hvor meget udstyr man skal have, for at kunne træne optimalt. Jeg må indrømme, at jeg har set diverse YouTube tutorials omkring golfudstyr, og hvilke køller, der er gode hvornår, og hvad der er essentielt i en golf bag. Lige nu kører jeg stadig den simple træningsstil videre fra basket og kommer med mit ene 7-jern hen på driving rangen. De kigger nogle gange lidt skævt på mig, men jeg synes nu det er meget rart ikke at skulle bære på en kæmpe bag (lidt endnu i hvert fald).

Morten og jeg fik en rigtig hyggelig sludder, og jeg glæder mig meget til at læse det færdige resultat.

IMG_7042ps. jeg kan stærkt anbefale kaffen 😉

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s