Fremskridt!

Den første video er taget i oktober, en af de to gange jeg nogensinde har slået bolde inden projektet startede. Der er løbet meget vand under broen siden, mit hoved har været fuldt med mange informationer og min krop har haft svært ved at vænne sig til nye bevægemønstre. Nu er vi her dog, der er stadig noget vej endnu for at mine sving bliver pålidelige, men vi er ved at ramme den club head speed og distance som har været målet, og så er det jo et plus at det er ved at være de færreste bolde der slicer 🙂

Video nummer to er den nyeste video af mit sving. Jeg er begyndt at kunne mærke, når min krop gør noget anderledes. Det er en fed følelse at kunne rette sig selv ind, når man kan mærke at kroppen ikke gør, hvad den skal. Og i bund og grund er det jo også nødvendigt, at jeg kan rette mig selv, da jeg jo ikke kan have John hængende hver gang jeg skal træne.

Sidste træning med John i Simgolf var en af de hårde. Jeg havde en dag, hvor intet ville lykkes, jeg var ved at flå hoved af både mig selv og John. For min krop ville slet ikke hvad mit hoved ville, og John gjorde det han gør bedst og som jeg sætter stor pris på, han har en helt specielt evne til at få alt til at virke roligt og som i den fineste orden. Han er god til at finde fornuft i en træning som den vi havde i tirsdags. Som sportsmand ved jeg, at der vil komme træninger, der er svære og intet vil hænge sammen. Men det er de træninger, der er vigtige, for det er der man lære ting om sig selv, og hvordan man skal komme tilbage. For mig er den eneste måde at komme tilbage at komme på træningsbanen igen så hurtigt som muligt. Så jeg tog på driving rangen hos City Golf Copenhagen onsdag morgen og slog en masse bolde. Det er også, der videoen af det seneste sving blev optaget. Herunder viser jeg, hvad det var der gik galt i tirsdags til træningen. Den røde streg viser, hvor mine hofter skal starte og slutte og på billede nummer to kan man jo godt se den er helt gal.

En af de øvelser jeg har brugt rigtig meget for at få styr på min hofte i mit sving er denne øvelse. Det er en øvelse jeg har fået af John, hvor jeg svinger et kosteskaft og sørger for, at jeg ikke skrider ud i hoften, hvis jeg slipper hoften kan jeg mærke det ved, at jeg rammer kosteskaftet.

  • RM

2 thoughts on “Fremskridt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s