Driving Range Game

Når man vågner onsdag morgen, og ved at man skal møde kl 11.30, ja så er der ikke andet for end at få trænet om morgenen. Så afsted med mig ud til City Golf Copenhagen og få fat i boldnøgle, så jeg kunne få skudt nogle kugler henover græsset.
jfa_4598

Der er lidt en anden stemning over driving rangen end der er ved SIMGOLF. For det første er det i øjeblikket en del koldere udenfor. For det andet er det ikke et sted man som sådan hænger ud i grupper 0g socialiserer. Det hyggelige ved stemningen i SIMGOLF er skruet mere over på koncentration og fokus på driving rangen. Det er nu ikke fordi jeg foretrækker det ene fremfor det andet. Jeg vil sige, at jeg følte mig en del ringere end jeg havde forventet, når man står ved siden af nogen, som har spillet i hele deres liv. Man kan gemme sig lidt mere i Sim’en, der er ikke så stor mulighed for at smugkigge og blive lidt misundelig på de andre. Jeg måtte flere gange minde mig selv om, at jeg jo endnu kun havde fået tre lektioner af John, og at jeg har meget at lære endnu.

Jeg hader at være dårlig til noget, og som jeg har nævnt tidligere, så er jeg et meget stort konkurrence menneske. John viste mig til en af mine første træninger en video af en dygtig dansk golfspiller (jeg kan ikke længere huske hendes navn), hvor hun slog med et 7’er jern. Jeg husker hun slog 142meter, og det har lige siden ligget og simret. Lige meget om jeg godt ved, at det ikke er længde, men derimod præcision der er vigtig, træner jeg stadig med de 142meter i baghovedet. Don’t ask why 🙂

JFA_4614.jpg

Mange ting når at poppe op i hovedet på én, når man står og slår sådan en 2-300 bolde afsted. Jeg kan mærke, at jeg skal øve mig i at tømme hovedet, når jeg slår. Jeg vil så gerne blive bedre og gøre det godt, at jeg kommer til at overtænke mit sving. Det gavner mig jo ikke i det lange løb, så jeg prøver at huske det John sagde til mig til sidste træning. Vi har en træning-/teknik hjerne og en sving hjerne. I prøvesvinget kan man tænke på alle de ting vi træner, hofte på væg, connect/disconnect, stærk afslutning. På vej op til bolden, skal jeg kun have en ting i hovedet, og det er en tælle serie som John og jeg har lavet sammen. Det er ikke kun teknik, der fylder, når man slår. Man står der i absolut stilhed og så kan éns hjerne altså godt finde på at lave numre med én. Jeg tænker på alt mellem himmel og jord, når jeg står der. Det kan til tider være rart, men også meget frustrerende, for om jeg vil det eller ej, så påvirker det mit slag.

jfa_4649jfa_4646Det fede ved at stå ved City Golf er, at man står i læ, så på trods af sne og slud, kan man stadig komme ud og stå nogenlunde varmt. Det er virkelig et stort plus i de her minus grader. Så var jeg da også lige inde i shoppen og få en kop kaffe til at varme mig på inden jeg skulle videre på arbejde.

  • RM

One thought on “Driving Range Game

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s