Endnu en dag i SimGolf

Der er ikke meget, der kan få mine arme ned for tiden, der er mange små ting, der så småt er begyndt at falde på plads. Og gårsdagens golflektion var heller ingen undtagelse. Det hele gik som smurt (næsten).

unnamed-1

Jeg følte virkelig, at jeg havde fat i den lange ende i går. Jeg ved godt, at det havde jeg garanteret ikke. Det føltes bare så meget bedre end sidst jeg var ude og slå. Mit gennemsnit både i længde og club-head-speed havde også forbedret sig, og der var klart færre bolde der fløj skævt. Fra det og til at ligge og slå 8 af 10 bolde omkring 100-110m snorelige er der dog stadig et godt stykke vej. Jeg er måske hoppet op på 5 af 10, der ligger på et rimeligt niveau.

unnamed

Samlede billede af alle 100sving

Jeg ville ønske, jeg havde gemt det færdige billede fra sidste gang, hvor man kunne se alle mine slag, for der lå 80% til højre for midten. På det her billede er alle mine 100 slag vist og de ligger generelt bedre end sidste gang. Det endelige mål er som skrevet ovenfor 8 af 10 over 100m. Mit delmål lige nu er et ligge stabilt over 80m per slag med en 7’er, og en club-head-speed på omkring 65mph (105km/t). Et stabilt niveau er mere end 50% af mine slag skal være inde for denne ramme.

I går arbejdede vi meget på afslutningen i svinget. Det er helt vildt svært. Man skal gribe svinget uden at skifte vægten over på modsatte ben samtidig med, at det skal stemme af for kraften i svinget. Det kræver noget seriøs kropskontrol, det gik i hvert fald op for mig i går. Det er noget jeg skal ligge meget træning i, for jeg har en tendens til at skifte vægten fra højre til venstre fod, og det er et NO-go…. om jeg vil det eller ej, må jeg nok indse, at jeg har en lang sej kamp foran mig, med en masse timer på driving rangen de næste par måneder.

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s