Første Golflektion

unnamed

I går havde jeg min første træning, og hvor har jeg glædet mig! Jeg har glædet mig til at komme i gang med det som det hele handler om. Jeg har været ude at slå to gange, og det der har irriteret mig er at bolden bliver ved med at flyve til højre. Prøv at forestille jer at slå 10 bolde og 7 flyver skarpt mod højre, 2 bliver ramt fint, og den sidste ryger dårligt 5m fra udgangspunktet. Øv hvor er det træls!

Af de ovenstående grunde har jeg glædet mig til at få træning, så jeg kan forstå, hvad det er jeg gør forkert.

Jeg skulle have min første træning i Davies Golf Indoor Center, der ligger i Grøndalscenteret. Det er første gang jeg ser en golf simulator, og der er ikke bare en, men ti styks. Jeg vil sige, da jeg trådte ind i lokalet faldt gennemsnitsalderen betydeligt. Der er mig og ham, der er ansat, der er under 30år. Det er sjovt at se, alle fordomme om denne sportsgren blive makset fuldstændig ud i mit første skridt ind i ’golfverden’.

unnamed-1

Lukket sving (se højre arm)

Jeg fik ros for mit golfsving, men kun fordi jeg er begynder, for der er lang vej. Vi arbejdede i dag med grund svinget. Jeg er ’lukket’ i mit back swing, og jeg taber mit sving efter jeg har ramt bolden. Hvad der menes med at have et lukket sving er, at jeg har køllen for tæt på min akse, jeg kommer altså til at bukke for meget i min albue. En af grundene til, at jeg gør dette kan føres direkte tilbage til min golfscreening. Jeg har nedsat udadrotation i min skulder og tager derfor noget af rotationen fra albuen. En anden grund kan være, at jeg begynder og derfor prøver at arbejde med en kortere vægtstangsarm, da det ikke er lige så tungt.

Hvis du spørger mig, hvorfor jeg taber mit sving i slutningen, tror jeg i bund og grund handler om, at jeg er så glad for at ramme, at jeg glemmer at fuldføre mit sving. Så det var hårdt arbejde at få styr på det sidste i svinget. Jeg tror, at jeg forbedrede mig 100%, men det er også nemt, når man starter på 0!

unnamed-2

Efter undervisning

Super fed oplevelse. Jeg glæder mig til at komme ud og arbejde med de ting jeg fik med fra træning i dag. 2-300 repetitioner er noget man kan mærke, når man ikke er vant til de bevægelser.

  • RM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s